Crna hronika

Pacijentica izvršila samoubistvo: Skočila sa trećeg sprata, bila hospitalizovana na Kovid odjeljenju

U saopštenju se navodi da je tokom hospitalizacije pacijentica bila svjesna, orijentisana, komunikativna i bez znakova psihopatologije.

UKC bh. entiteta RS, Banja Luka - Nezavisne.com

Pedesettrogodišnja pacijentica čiji su inicijali V.K. koja je poginula kada je rano jutros skočila sa trećeg sprata zgrade Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) u Banjaluci, bila je hospitalizovana u Kovid odjeljenju na trećem spratu Centralnog medicinskog bloka UKC Republike Srpske, saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove.

U saopštenju je navedeno da je noćas oko tri sata pacijentica čiji su inicijali V.K, koja je hospitalizovana juče u Kovid odjeljenju na trećem spratu Centralnog medicinskog bloka UKC RS, izvršila samoubistvo skočivši sa prozora svoje bolesničke sobe.

U saopštenju se navodi da je tokom hospitalizacije pacijentica bila svjesna, orijentisana, komunikativna i bez znakova psihopatologije.

Odmah nakon pada pacijentice, dežurna ljekarska ekipa izašla je na mjesto događaja i utvrdila smrtni ishod, nakon čega su u skladu sa procedurom pozvani predstavnici Ministarstva unutrašnjih poslova RS koji su na licu mjesta izvršili uviđaj”, navodi se u saopštenju UKC-a.

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, 12.04.2021. godine, izvršili su uviđaj u ulici 12 beba u Banjaluci na licu mjesta gdje je smrtno stradalo lice inicijala V.K. iz Prnjavora.

Nadležnoj policijskoj stanici, 12.04.2021. godine u 03,30 sati, od strane dežurnog doktora UKC-a RS, prijavljeno je, da je pacijent, lice V.K. skočilo kroz prozor sa 3 sprata zgrade UKC-a, te da je na licu mjesta preminulo.

Uviđaju je prisustvovao i dežurni mrtvozornik.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh