Crna hronika

Sarajevo se oprašta od svojih miljenika: Ovo su stradali u nesreći na autoputu!

Tri osobe koje su poginule na autoputu A1 kod Lepenice, nedaleko od glavnog grada BiH, su iz Sarajeva. Društvene mreže su preplavljene oproštajnim porukama. Svi su s nevjericom i tugom primili vijest o stravičnoj nesreći.

Ovo su stradali u nesreći na autoputu - Screenshot

Portparol MUP-a SBK Hasan Hodžić rekao je da su stradale osobe inicijala A. M. (1992. godište), J.N. (1983. godište) i A.B. (1992. godište). Nesreća se dogodila u 17:50 sati.

Oni su poginuli nakon što je vozilo marke BMW sletilo s autoceste na putu ka Sarajevu, nedaleko od izlaska iz tunela “Gaj”.

U toku je policijski uviđaj, a saobraćaj je u potpunosti obustavljen na dionici autoputa Tarčin – Sarajevo.

Uzrok nesreće bit će poznat nakon uviđaja. Pored pripadnika policije, na terenu su i ekipe hitne pomoći i vatrogasci koji će pomoći pri izvlačenju tijela i vozila, prenosi “Ekskluziva“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh