Crna hronika

Mustafa Alajmović, kontradiktorne izjave i nalazi

Alajmović je duži period poznat kao osoba koja prodaje domaće proizvode, proizvode iz kućne radinosti, kako bi pomogao liječenje svoje supruge i sebe.

Mustafa Alajmović - Bosniaks.info

Nakon što je za portal Crna Hronika Mustafa Alajmović dao ekskluzivan intervju, korisnici društvenih mreža su se još više polarizirali na one koji podržavaju i osuđuju Mustafin rad.

Podsjećamo, Alajmović je duži period poznat kao osoba koja prodaje domaće proizvode, proizvode iz kućne radinosti, kako bi pomogao liječenje svoje supruge i sebe. Barem je to ono što je sam predstavljao javnosti.

Mustafa kaže da lijek Iscador kosta 700 € mjesečno. U dva pakovanja Iscadora dolazi 14 ampula, koje se koriste svaki drugi dan, a što je i dovoljno za mjesec dana. Ta dva pakovanja koštaju manje od 100 €, što se lako može provjeriti pretragom na internetu.

Iscador se koristi isključivo u obliku injekcija koje daje kvalificirani ljekar. Injekcija se daje što bliže mjestu gdje se nalazi tumor, a ponekad i direktno u tumor.


Na internetu se pojavio video kontradiktornih izjava i nalaza Mustafe Alajmovića, kojeg prenosimo u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh