Crna hronika

KAKVA SRAMOTA: DEDI SULJI, KOJI JE IZGUBIO SINA U AGRESIJI NA BIH, ŠUMARI ODUZELI POLA METRA DRVA

Šumari su tako došli po pola metra drva, neko ih je poslao.

drva - Screenshot

Novi skandalozni slučaj birokratije i tobože zakona dolazi iz Bosne i Hercegovine. Ovoga puta su službenici “Šumarije Jajce” oduzeli “ukradena drva” od djeda Sulje Halabe koji ima 90 godina i živi u selu Šibenica kod Jajca.

– Pogledajte sramotu. Dok u Jajcu se kradu šticari drva, “Šumarija” od djeda koji je dao sina svog u ratu, izuzimaju dvoja kolica drva – napisao je Suljin unuk Emir.

Šumari su tako došli po pola metra drva, neko ih je poslao. Inače, djed Suljo je u ratu izgubio sina Rasima koji je stradao 1995. godine, piše Avaz.

Nakon Fikreta Dedića iz Bužima, koji je robijao zbog dva metra drva, ovo je nova sramota bh. društva!


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh