Crna hronika

Od posljedica COVID-a preminula 45-godišnja doktorica iz BiH Olivera Protić

Od posljedica koronavirusa u Banjoj Luci je preminula doktorica Olivera Protić (45), specijalista otorinolaringologije, koja je bila zaposlena u zdravstvenoj ustanovi Euromedic u ovom gradu.

Olivera Protiić - Facebook

Uoproštaju od dr Protić, iz ove zdravstvene ustanove su poručili da ne mogu da prežale gubitak svog odanog saradnika, divnog čovjeka i vrijednog ljekara.

“U najtežim danima svjetske pandemije koronavirusa, ni za trenutak nije posustala, već je svakodnevno i nesebično pružala pomoć svojim pacijentima. Nažalost, i sama je izgubila bitku sa ovim opasnim virusom. prenosi “Radiosarajevo“.

Draga doktorice Olivera, neka ti je vječna slava i hvala! Kolektiv zdravstvene ustanove Euromedic te nikad neće zaboraviti i vječno ćeš biti u našim srcima.

Draga naša doktorice, hvala ti za sve, što si uvijek bila tu za nas, kad je najteže bilo“, stoji u njihovoj objavi na Facebooku.

Doktorica Protić se od COVID-a liječila u Univerzitetskom kliničkom centru RS, piše Srpskainfo, ali, nažalost, nije uspjela da se izbori sa opakom bolešću.

U ovom tužnom trenutku, kada se opraštamo od dr. Olivere Protic ne možemo da prežalimo zbog gubitka našeg odanog…

Objavljuje Euromedic Banja LukaSrijeda, 17. ožujka 2021.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh