Crna hronika

“Samo smo htjeli da budemo normalna porodica” – Stravičan zločin, Zdravko upalio traktor da priguši zvuk pucnjave na ženu

U kući pored objekta u kom se dogodio zločin žive Zdravkovi i Nevenkini sinovi, a u blizini takođe živi i brat osumnjičenog. Sin kaže da je sve saznao kad mu je policija pokucala na vrata.

Policija bh. entiteta RS - Screenshot/YouTube

Zdravko M. iz Laktaša uhapšen je sinoć zbog sumnje da je pokušao ubiti svoju suprugu Nevenku M, koju je teško ranio hicem iz puške. Zločin se dogodio oko 23 sata i žena je prevezena u UKC Republike Srpske gdje je zbrinuta.

Zdravko je nakon zločina pozvao policiju i rekao šta je uradio. Sam je krenuo u policiju, dok je patrola koja je krenula na teren zatekla njegovu ranjenu ženu. Oni su pozvali Hitnu pomoć koja ju je prebacila u UKC.

Niko od komšija nije čuo pucanj, pošto su ljudi već legli da spavaju. Zdravko je takođe upalio automobil i traktor, kako bi zagušio zvuk pucnjave.

U kući pored objekta u kom se dogodio zločin žive Zdravkovi i Nevenkini sinovi, a u blizini takođe živi i brat osumnjičenog. Sin kaže da je sve saznao kad mu je policija pokucala na vrata.

– Ništa nisam čuo. Brat i ja smo cijeli dan krečili kuću i legli smo spavati kada nam je oko 23.30 policija zakucala na vrata i rekla šta se desilo. Otac je već sam otišao u policiju – u šoku kaže sin koji je molio da mu ne pominjemo ime.

Naglasio je da s ocem nisu bili u dobrim odnosima.

Samo smo tražili od njega da bude normalan. Da budemo normalna porodica… – rekao je sin.

U UKC Republike Srpske navode da je Nevenka zadobila povredu grudnog koša hicem iz vatrenog oružja.

Pacijentkinja je, za sada, stabilnih vitalnih parametara, a sve dalje prognoze su preuranjene – saopšteno je iz Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske.

Prema riječima načelnika Klinike za anesteziju i intenzivno liječenje Dragana Rakanovića, urađena je kompletna dijagnostika, pacijentkinja je hirurški zbrinuta i za sada je stabilnih vitalnih parametara.

Kako se saznaje, u Čardačanima, niko u komšiluku nije bio u dobrim odnosima sa Zdravkom. On je navodno jednoj porodici ranije prijetio da će ih pobiti i vrijeđao ih. Kako komšije kažu, nije postojao razlog za takvo ponašanje, već ističu da je u pitanju “težak” čovjek, prijeke naravi, pišu “Novosti“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh