Crna hronika

Veliki požar u Hrasnici, vatra guta fabričku halu

U naselju Hrasnici nedaleko od Sarajeva izbio je veliki požar. Kako javljaju reporteri portala Klix.ba gore fabričke hale jedne od tekstilnih kompanija.

požar - faktor

Kako se vidi na fotografijama koje su nam poslate, gusti stub dima diže se visoko u nebo i vidljiv je i iz drugih dijelova Sarajeva. piš e”Klix“.

Iz policije nam je potvrđeno da imaju dojavu i da su uputili ekipe na mjesto događaja. Prema nezvaničnim informacijama s terena zapalio se poliuretan (materijal koji se koristi u tekstilnoj industriji) u jednoj od hala, a vatra se potom proširila na kompletan objekat.

Vatrogasci nam još nisu mogli dati nikakve informacije s obzirom na to da je intervencija u toku. Svjedoci s mjesta događaja javljaju nam da su angažirana tri vatrogasna vozila.

Iz Hitne pomoći su nam rekli da nisu dobili poziv na intervenciju.

Saznajemo da je riječ o halama jedne privatne domaće kompanije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh