Crna hronika

Nesreća u Goraždu: Vozilo završilo na krovu, povrijeđena jedna osoba

U saobraćajnoj nesreći koja se večeras oko 20:30 sati dogodila u ulici Ruždije Islamagića u Goraždu povrijeđena je jedna osoba.

Policija FBiH - Nezavisne.com

Prema informacijama iz MUP-a BPK Goražde, povrijeđeni je prevezen u Urgentni centar Kantonalne bolnice, a ljekari se još nisu izjasnili o stepenu njegovih povreda.

– Vozač automobila Audi 80 H. K. izgubio je kontrolu nad vozilom, udario u među pored ceste, a potom se prevrnuo. Vozač je bio pod dejstvom alkohola i lišen je slobode, a suvozač K. E. trenutno je u Urgentnom centru – kazao je Mirsad Kamenica, šef Odsjeka za zaštitu tajnih podataka i analitiku MUP-a BPK Goražde, prenosi Avaz.

Policajci kontinuirano rade na pojačanoj kontroli saobraćaja, a iz MUP-a još jedanput apeliraju na vozače da ne upravljaju vozilima pod dejstvom alkohola.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh