Crna hronika

Facebook stranica “Pravda za Dženana Memića” pretrpjela hakerski napad

Facebook stranica “Pravda za Dženana Memića” navodno je danas u prijepodnevnim satima dok je trajalo ročište za produženje pritvora Zijadu Mutapu i Hasanu Dupovcu pretprjela neku vrstu hakerskog napada.

Muriz Memić - Screenshot / Source.ba

U proteklom periodu, mi administratori stranice smo imali pokušaje ulaska na nase lične profile od strane nepoznatih lica. Do sada nisu uspijevali u tome. Danas je Arijana Memić usred snimanja live prenosa ispred Suda BiH “izgubila” status administratora na stranici. Otežan je i pristup na stranicu administratorima, ali i ostalima! U pet godina, nikada nam se ništa slično nije desilo.Nama je ovo samo znak da smo na pravom putu! I, bez obzira na sve, neće uspjeti da nas ušutkaju. Mi ćemo uvijek pronaći načina da javnost dobije informacije o ovom slučaju, koji će da bude presedan u historiji pravosuđa BiH! Istinu nam ne možete uzeti i ne možete je više sakriti! Ne možete nas ušutkati. Idemo do kraja, pravda za Dženana Memića – napisali su administratori ove grupe koja ima na desetine hiljada članova.

U proteklom periodu, mi administratori stranice smo imali pokusaje ulaska na nase licne profile od strane nepoznatih…

Objavljuje Pravda za Dženana MemićaČetvrtak, 25. veljače 2021.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh