Crna hronika

Objavili su snimak ubistva Sare Asanović: Sjedili su za stolom, a onda je ispalio u nju 6 metaka

Ubica iz Vranja iza sebe ima još jedno ubistvo žene, a nakon novog ubistva presudio je sam sebi

Marjan Stamenković(47), prije tri dana na benzinskoj pumpi u Vranju ispalio je šest metaka u 27-godišnju Saru Asanović, djevojku koja se sjedela na samo nekoliko metara od njega, a sada se pojavio video brutalnog ubistva.

Srbijanski mediji objavili su jezivi snimak koji se proširio društvenim mrežama, a ubistvo su zabilježile nadzorne kamere unutar benzinske pumpe na kojoj je ubistvo i počinjeno.

Na snimku se vidi kako Marjan sjedi za stolom sa Sarom i još jednim muškarcem, a zatim se sklanja. Nekoliko sekundi kasnije, Marjan vadi pištolj iz unutrašnjeg džepa jakne i iz ispaljuje šest hitaca ka Sari. Djevojka je preminula na licu mjesta.

Podsjetimo, rezultati obdukcije tijela Sare Asanović koja je ubijena u subotu večer na benzijskoj pumpi u Vranju pokazali su da su prve pretpostavke sa uviđaja bile tačne da je ubica Marjan S., koji je tokom policijske akcije sam sebi oduzeo život, u nju ispalio šest metaka.

Marjan iza sebe već ima jedno svirepo ubistvo žene.

https://video.adriamedia.tv/2021/02/23/10595fhafv/10595fhafv.mp4?jwsource=cl


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh