Crna hronika

Odvjetnica iz Britanije ubila sina, vjerovala je da je ona Mesija i da ga žrtvuje

Prije nego što je Dylan Freeman pronađen mrtav u svom domu u zapadnom Londonu, njegova majka, odvjetnica Olga Freeman (40), govorila je poznanicima da je ona “Mesija” i da treba “žrtvovati” svog sina.

Dylanu je zbog njegovog zdravstvenog stanja bila potrebna danonoćna njega. Pronađen je u spavaćoj sobi pokriven poplunom i s komadićima spužve u grlu. Pored njega su bile posložene igračke.

Govorila da je Mesija
Olga Freeman je tijekom pandemije često poznanicima govorila o spašavanju svijeta.

“To je moja misija. Trebam žrtvovati svoje voljeno dijete kako bih ostvarila ravnotežu na svijetu”, rekla je tijekom razgovora s prijateljicom.

Odvjetnica se odmah nakon smrti djeteta predala policiji. Prvotno je bila optužena za ubojstvo, ali je provedeno novo saslušanje zbog njenog mentalnog stanja,piše Pogled.

Danas je na sudu bilo predočeno kako je Freeman zatražila pomoć od lokalnog gradskog ureda jer se više nije mogla sama brinuti za sina tijekom pandemije. Navela je kako joj je otkazana obiteljska skrb, a da dječak više nije smio, zbog lockdowna, pohađati specijalnu školu.

No gradski odbor je odbio njenu molbu.

“Tijekom lockdowna je razvila psihotične simptome”
Psihijatar Martin Lock rekao je da Freeman već neko vrijeme pati od depresije i anksioznosti, što se dodatno pogoršalo zbog lockdowna i zatvaranja Dylanove škole.

“Freeman je tijekom lockdowna razvila psihotične simptome”, kazao je Lock.

Odvjetnica je nakon ubojstva otišla u policijsku postaju i rekla policajcima da je sinu dala neke tablete, nakon čega mu je stavila spužvu u usta. Dylanu su bili dijagnosticirani autizam i Cohenov sindrom, a ubijen je negdje između 14. i 17. kolovoza prošle godine.

Dječakov otac, fotograf koji je snimao slavne osobe poput Bradleyja Coopera i Emily Ratajkowski, je danas kazao kako je “gubitak djeteta poguban”.

“Dylan je bio veselje mog života. Nedostaje mi. Bio je nježan, sretan i drag dječak. Volio je putovanja i sve što je vidio. Ne mogu ni opisati koliko mi nedostaje”, kazao je Dean Freeman.

Sud je danas Olgi Freeman odredio dugoročnu hospitalizaciju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh