Crna hronika

Arijana Memić: “Pet godina bez tebe, pet godina, a kao da ni jedan dan prošao nije”

Sestra ubijenog Dženana Memića, Arijana Memić na svom Facebook profilu napisala je potresnu objavu povodom pet godina od ubistva Dženana Memića.

Arijana Memić - Nap.ba

Pet godina bez tebe, pet godina a kao da ni jedan dan prošao nije, ni jedna minuta, sekunda. Pet godina a opet je onaj isti ponedjeljak.

Čini mi se da još uvijek nisam i ne znam da li ću ikada biti svjesna da te više nema. Tu si, u mome srcu, u našim srcima.

Stanuješ u svakom mom otkucaju. Ja sam dole, ti si gore. Sve što imam su sjećanja i uspomene na tebe… i sve one godine koje me čekaju i svi oni dani kada se budem vraćala u prošlost bez tebe. Ne ostaje ni nada da ću da zaboravim, jer ne želim.

Želim te se uvijek sjećati, tebe koji si nas činio sretnima, boljima.

Boli me i pomisao da kroz život moram koračati bez tebe.

Boli me što si otet iz naših zagrljaja. Dušo moja, ljepotane moj.

Bog mi je svjedok da bih sve na svijetu dala samo da te još jednom vidim, da te zagrlim. Volim te i voljet ću te dok mi srce kuca.

Hvala ti što si bio najbolji brat na svijetu, nedostajat ćeš mi zauvijek, svilo moja

08. februar 2016.g – 08. februar 2021. godine“, napisala je Arijana, prenosi “Radio Sarajevo“.

Pet godina bez tebe, pet godina a kao da ni jedan dan prošao nije, ni jedna minuta, sekunda.

Pet godina a opet je onaj…

Objavljuje Arijana MemićNedjelja, 7. veljače 2021.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh