Crna hronika

“Alisa je jedini živi svjedok, a ako je Sud isključio nesreću, otkud amnezija kao rezultat nesreće?”

Advokat Muriza Memića Ifet Feraget je naglasio da je ovo istraga o istrazi te da tužioci ne smiju da se sakrivaju iza izjave: “Istraga je u toku”.

Alisa Mutap - Dnevno.ba

Ako tako kažete, morate da stojite čvrsto pri tome, da ste uradili sve što ste mogli – kazao je, prenosi “Bh-index“.

Kako je istakao, Alisa Mutap jedini je svjedok događaja iz noći 8. februara 2016., kada je Dženan Memić zadobio smrtonosne povrede glave od kojih je i preminuo 15. februara iste godine.

Alisa je jedini živi svjedok, a ako je Sud isključio nesreću, otkud amnezija kao rezultat nesreće – rekao je Feraget te dodao da, prema mišljenju stručnih osoba, čak i ako je došlo do amnezije, ona bi mogla biti kratkotrajna.

Imamo na sceni veliku hipokriziju. Istražilac s iskustvom je rekao da ovo nije saobraćajna nesreća, a tužilac kaže neka “sada bude tako” – istaknuo je Feraget te dodao da je “strašno s koliko spremnosti oni koji nisu u pravosuđu, podupiru njegov nezakoniti rad. – Moramo se obračunati s ljudima koji su kriminalci i rade u ili za pravosuđe – poručio je Feraget


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh