Crna hronika

Zbog smrti mladića i djevojke u Kostajnici 31. januar Dan žalosti

Zbog tragične smrti dva mlada lica sa područja opštine Kostajnica, opštinski načelnik donio je odluku da se nedjelja, 31. januar, proglasi Danom žalosti na području opštine, javlja Anadolu Agency (AA).

Policija bh. entiteta RS - Nezavisne.com

Ranije su mediji objavili da su u subotu ujutru tijela mladića i djevojke pronađena u parkiranom automobilu u Kostajnici, a da će nakon uviđaja i istrage biti poznati detalji ovog slučaja.

Dan žalosti će se obilježiti spuštanjem zastava na pola koplja ispred zgrade opštine Kostajnica, javnim preduzećima, javnim ustanovama i svim organizacijama, preduzećima i društvima na području opštine Kostajnica. Na Dan žalosti na javim mjestima neće se održavati programi javnog i zabavnog karaktera i neće se emitovati muzika u ugostiteljskim objektima“, objavljeno je iz Opštine Kostajnica.

Dodaje se da elektronski mediji sa područja Kostajnice imaju obavezu da svoje programske sadržaje prilagode Danu žalosti.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh