Crna hronika

Prostituciju organizovali u hotelu: Uhapšeno 11 osoba, među njima i šest djevojaka

Kod djevojaka je pronađena veća količina novca za kojeg su priznale da su ga pribavile pružanjem seksualnih usluga

Hotel - fokus

U policijskoj akciji “Dolar” banjalučka policija otkrila je da se u hotelu “Ćetojević” u Banjoj Luci organizovala prostitucija, javlja portal Srpskainfo
.

Akcija je bila usmjerena na prostitucije i borbe protiv droge.

Izvor pomenutog portala otkriva da je uhapšen Lari Živković vlasnik kafića “Caribic Dance”, a koji se nalazi u pomenutom hotelu.

Tokom racije u lokalu su zatečene dvije djevojke iz Banje Luke i četiri iz Srbije, a koje su osumnjičene za pružanje seksualnih usluga za novac.

Kako javlja Faktor, ukupno je uhapšeno 11 osoba i to: Lari Živković – vlasnik, Adna M., Nina Š. iz Banje Luke, Marta V., Ana S., Zvezdana D., Nina K. iz Srbije te Bernard Ć., državljanin Slovenije, Alen D., državljanin Slovenije koji je izdržavao kaznu zatvora od tri godine zbog droge, kao i Mirhad F., državljanin Slovenije iz BiH za kojim je bila raspisana potjernica Interpola, obustavljena, i koji je izdržao kaznu zatvora od šest godina zbog krađe vozila, te Miroslav S., državljanin Slovenije hapšen u Italiji zbog droge.

Kod djevojaka je pronađena veća količina novca za kojeg su priznale da su ga pribavile pružanjem seksualnih usluga.

U toku je kriminalistička obrada i rad na dokumentovanju navedenog predmeta.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh