Crna hronika

U slijetanju automobila poginuli vozač i suvozač, jedna osoba prevezena u bolnicu

Poginuli su vozač čiji su inicijali B.S. i suvozač V.S, dok je putnik u vozilu M.K. zadobila tjelesne povrede, te je prevezena u bolnicu Bosanska Gradiška gdje će joj biti ukazana ljekarska pomoć

Nesreća - Fokus

Dvije osobe su poginule, a jedna je povrijeđena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas na lokalnom putu u mjestu Laminci kod Bosanske Gradiške.

U saopštenju iz Policijske uprave Bosanska Gradiška navodi se da je u 11.45 sati prijavljeno da je na lokalnom putu u mjestu Laminci, Bosanska Gradiška, došlo do saobraćajne nesreće slijetanjem sa kolovoza vozila “opel astra”.

Poginuli su vozač čiji su inicijali B.S. i suvozač V.S, dok je putnik u vozilu M.K. zadobila tjelesne povrede, te je prevezena u bolnicu Bosanska Gradiška gdje će joj biti ukazana ljekarska pomoć, dodaje se u saopštenju, prenosi “Fokus“.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, a na mjestu nesreće u toku je uviđaj.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh