Crna hronika

Objavljene fotografije tragično nastradalih djevojaka i mladića u Posušju

Sa svih nivoa vlasti, kao i iz cijele države i regiona pristižu riječi utjehe i saučešća za porodice nastradalih

poginuli - Večernji

Nezapamćena tragedija desila se danas u Posušje, koja je ovaj grad, kao i cijelu Bosnu i Hercegovinu okovala tugom i zavila u crno

Osmero mladih tragično je izgubilo život nakon što su proslavili dolazak Nove godine u vikendici. Ugušili su se od plina. A svi su bili 2001. godište.

Kako je „Večernji.ba“ ranije objavio, uslijed gušenja plinom u vikendici smrtno su stradali Ivan Miličević, rođen 29. 8. 2001. u Posušju, nastanjen u Poklečanima kod Posušja, Stipe Romić, rođen 27. 9.2001. u Posušju, nastanjen u Poklečanima, Mirela Rezo rođena 8. 9. 2001. u Švicarskoj, nastanjena u Posušju, Žana Pavković, rođena 15. 9. 2001. u Splitu, nastanjena u mjestu Vrpolje, Posušje, Mia Soldo, rođena 4. 8.2001. u Splitu nastanjena u Sutini, Posušje, Stipe Pavković, rođen 22. 9.2001. u Mostaru nastanjen u Vrpolju, Posušje, Marija Pavković, rođena 16. 4. 2001. u Splitu nastanjena u Vrpolju, Posušje i Stjepan Jukić, rođen 9. 8.2001. u Mostaru nastanjen u mjestu Batin, Posušje.

Sada su objavljenje i njihove fotografije.

fotografije – Avaz

Sa svih nivoa vlasti, kao i iz cijele države i regiona pristižu riječi utjehe i saučešća za porodice nastradalih, prenosi “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh