Crna hronika

Objavljeno ko je mladić koji je ubijen sinoć u BiH

U sukobu koji si sinoć desio u Trnu kod Laktaša ubijen je Duško Savanović (24), otkriva Srpskainfo.

Dusko Savanović - Srpskainfo

Zbog ubistva Savanovića uhapšen je Dalibor Čamber. Sve se desilo sinoć oko 23 časa na benzinskoj pumpi u Trnu, a tom prilikom Čamber je ranio još jednog mladića.

Od zadobijenih povreda Savanović je preminuo u Univerzitetskom kliničkom centru RS-a.

Čamber je odranije poznat policiji.
Kako RTVBN tvrdi Čamber je pripadnik tzv. “srpske časti”, organizacije s vrlo upitnom reputacijom koja djeluje i u Republici Srpskoj. Isti medij navodi kako je Čamber zajedno sa ostalim iz “srbske časti” bio rado viđen gost i u Palati RS dok je predsjednik bio Milorad Dodik.

Brojni prijatelji se od Savanovića oproštaju na društvenim mrežama.

Tužiteljica je, kako javlja “Srpskainfo“, naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na utvrđivanju svih okolnosti počinjenog krivičnog djela teško ubistvo, a naložena je i obdukcija beživotnog tijela koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh