Crna hronika

Stravičan zločin: Provalnik nožem izbo bračni par, žena preminula

I pored svih napora ljekara, žena je uslijed zadobivenih povreda preminula

Policija - Nezavisne.com

Policijskoj stanici Teočak u srijedu 23. decembra oko 23:10 sati prijavljena je provala u porodičnu kuću, potvrđeno je uz MUP-a TK.

Nakon što je izvršio provalu za sada nepoznato lice oštrim predmetom zadao je više ubodnih rana bračnom paru starije životne dobi.

– Na mjestu događaja uviđajem rukovodi dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva TK, a uviđajne radnje obavljaju službenici Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP-a TK, kazala je glasnogovornica MUP-a TK Amra Kapidžić.

Bračni par je prevezen u UKC Tuzla gdje su zadržani na liječenju, a od strane ljekara su im konstatovane teške tjelesne povrede. I pored svih napora ljekara, žena je uslijed zadobivenih povreda preminula,piše Fokus

– Muškarac Đ. M. (78) smješten je u jedinci intenzivnog liječenja na Klinici za anesteziju i reanimaciju. Ima višestruke povrede koje zahtijevaju intenzivno praćenje. Žena Đ. H. (73) preminula je nakon zadobijenih povreda, jutros u 9.30 sati, na Klinici za neurohirurgiju, kazali su u tuzlanskom UKC-u.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh