Crna hronika

Tragičan kraj potrage: Pronađeno tijelo majke sedmomjesečne bebe iz BiH

Porodica je identifikovala tijelo Snježane Zoranović koje je nedavno pronađeno u rijeci Zapadna Morava kod Čačka, rečeno je u Višem javnom tužilaštvu u Čačku.

Snježana Zoranović - Nestali Srbija

Na prepoznavanje je pozvan suprug Snježane Zoranović, koja je nestala 7. novembra u blizini Autobuske stanice u Čačku, kao i njena porodica iz Banja Luke koja je uspjela da identifikuje leš i potvrdi da je riječ o Snježani.

U ovom tužilaštvu je za čačansku Regionalnu informativnu agenciju rečeno da je porodica preuzela tijelo i time je postupak završen, jer nije bilo potrebe za DNK analizom.

Ranije je obdukcijom potvrđeno da je smrt žene nastupila utapanjem, na njenom tijelu nisu uočene povrede, a pretpostavlja sa da je tijelo u vodi bilo duže od mjesec dana.

Snježana je sa suprugom Markom i sedmomjesečnom bebom početkom novembra došla u Čačak u posjetu svekru i svekrvi.

Zoranovići žive u Banjoj Luci, a u Čačak su u dužu posjetu došli jer je Marko ostao bez posla, a Snježana je bila na porodiljskom odsustvu, prenijeli su beogradski mediji, piše “Radio Sarajevo“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh