Crna hronika

Žena ubijena u Gračanici, policija traga za ubicom

U naselju Varoš u Gračanici sinoć je ubijena 44-godišnja ženska osoba inicijala S. S., a policija trenutno traga za ubicom.

Policija - Ilustracija/Doznajemo.com

Iz Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona za Klix.ba je potvrđeno da je sinoć oko 18:45 u naselju Varoš u Gračanici došlo do upotrebe vatrenog oružja.

Kako su precizirali, policajci su na mjesto događaja izašli nakon dojave da se u spomenutoj ulici čuje vika, gdje je pronađena 44-godišnja ženska osoba inicijala S. S. kod koje je smrt konstatovao ljekar Hitne medicinske pomoći.

Na mjestu događaja pronađen je i pištolj, a policijski službenici po nalogu kantonalnog tužioca i danas vrše uviđaj kako bi se utvrdile sve okolnosti koje su dovele do nemilog događaja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh