Crna hronika

Stravičan slučaj u Njemačkoj: Ubijena Bosanka Nadira Salkić (28); njen muž (34) htio sakriti zločin

U jezercu Rodgau (Offenbach, Njemačka) u utorak oko 11 sati je pronađeno beživotno tijelo 28-godišnje žene…

Nadira Salkić - Facebook

U jezercu Rodgau (Offenbach, Njemačka) u utorak oko 11 sati je pronađeno beživotno tijelo 28-godišnje žene, a za ubistvo je nakon kraće istrage osumnjičen njen suprug (34). Zajedno su živjeli u Obertshausenu…

Kako pišu njemački mediji, po svemu sudeći, nasilni suprug Nermin je htio prikriti šta je uradio. On je u utorak prijavio nestanak supruge, ali nakon što su prolaznici uočili tijelo i nakon što su na lice mjesta stigle nadležne službe, “klupko se počelo odmotavati”.

Naime, obdukcija je pokazala da su uzrok smrti teške povrede i to tupim predmetom koje je žrtva pretrpjela u predjelu glave, a njeno beživotno tijelo bačeno je u vodu, piše “Doznajemo“.

Motiv ubistva Nadire Salkić, inače iz Bosne, nije od strane policije otkriven, ali izvori upućeni u slučaj otkrivaju neke pojedinosti. Navodno se ona htjela rastati, što on nije mogao podnijeti. Po nekim izvorima, nasilja unutar ove familije, ali ne s ovako teškim posljedicama, bilo je i ranije.

Nadira je majka dvoje djece – djevojčice (3) i dječaka (7).


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh