Crna hronika

Oglasila se djevojka ubijenog Jasmina: Napisala bolne riječi koje kidaju dušu

Murat Mulaosmanović vlasnik kuće u kojoj je smješten kafić u prizemlju opisao je krvavi sukob koji se iz kafića prenio na ulicu.

Jasmin Berović - Facebook

Ubistvo Jasmina Berovića šokiralo je cijelu državu i izazvalo bijes građana koji su jučer masovno izašli na ulice, a sudeći prema najavama novi protest planiran je danas, prenosi “Novi“.

Murat Mulaosmanović vlasnik kuće u kojoj je smješten kafić u prizemlju opisao je krvavi sukob koji se iz kafića prenio na ulicu.

Berović se trebao uskoro ženiti, a, eto, ubiše ga. Vidio sam da je jedan migrant letvom udario u glavu Jasmina, koji je pao na zemlju, a drugi migranti su noževima napali Jasminove prijatelje. Krvi je bilo posvuda. Prije nego je došla policija, migranti su pobjegli, a Beroviću, nažalost, nije bilo spasa iako su ga ljekari Hitne pomoći dugo reanimirali, dodaje Mulaosmanović.

Tokom posjete “Oslobođenja”, na lice mjesta stigla je i uplakana djevojka, za koju su nam mještani kazali da je “djevojka stradalog mladića Šejla Đelilović”. Ona je na svom Facebook profilu napisala: “Živote moj, tugo moja, zar sad da me ostaviš?”.

Potom je objavila zajedničku fotografiju i napisala: “Živote moj premalo je trajalo 07.11.2014-17.11.2020.”

Živote moj ,tugo moja,zar sad da me ostaviš????????

Objavljuje Šejla ĐelilovićUtorak, 17. studenoga 2020.

Živote moj premalo je trajalo 07.11.2014-17.11.2020 ?

Objavljuje Šejla ĐelilovićSrijeda, 18. studenoga 2020.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh