Crna hronika

Sumnja se da se opasni Marokanac krije na ovom mjestu

Podsjećamo, Berović je ubijen, jer je branio brata i njegovu imovinu…

Osoba za kojom se traga - MUP KS

Iz MUP-a KS ranije su uputili apel građanima da eventualna saznanja o osumnjičenom, odnosno njegovom kretanju ili mjestu boravka, dostave Operativnom centru Uprave policije MUP-a KS putem telefona 122 ili 033 206 666, odnosno 033 207 777 ili najbližoj policijskoj stanici.

Sve raspoložive snage sarajevske policije i dalje intenzivno tragaju za 34-godišinjim A. H. iz Maroka, koji se sumnjiči da je preksinoć u Otesu u Sarajevu ubio Jasmina Berovića (36).

Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo jučer je objavilo identitet osumnjičenog, kao i njegovu fotografiju. Utvrđeno je da je Marokanac navodno sklon upotrebi narkotika.

Istražitelji pokušavaju utvrditi njegovu lokaciju, a vjeruje se da se krije negdje na području Ilidže ili Novog Grada te da ima i pomagače.

Iz policije je jutros kratko rečeno da za sada nema više informacija.

Iz MUP-a KS ranije su uputili apel građanima da eventualna saznanja o osumnjičenom, odnosno njegovom kretanju ili mjestu boravka, dostave Operativnom centru Uprave policije MUP-a KS putem telefona 122 ili 033 206 666, odnosno 033 207 777 ili najbližoj policijskoj stanici – saopćili su iz MUP-a KS.

Podsjećamo, Berović je ubijen, jer je branio brata i njegovu imovinu, prenosi “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh