Crna hronika

Jedna osoba preminula nakon ranjavanja nožem u Ilidži

J.B. (36) izgubio je život sinoć u tuči nekoliko osoba na području opštine Ilidža, a dvije osobe su povrijeđene, rečeno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.

nezavisne,

Prema dosadašnjim informacijama, tri migranata se dovode u vezu sa ovim ubistvom.

Povrijeđeni su prevezeni na ukazivanje ljekarske pomoći i zadržani su na daljem liječenju na Klinici za torokalnu hirurgiju KCUS-a. Jedna od dvije povrijeđene osobe zadobila je teške tjelesne povrede opasne po život, dok su kod druge konstatovane lakše tjelesne povrede.

O svemu navedenom upoznat je dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo koji je izašao na mjesto događaja i rukovodio uviđajem,pišu Nezavisne

“Policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo, pod nadzorom dežurnog tužioca, preduzimaju mjere i radnje na rasvjetljavanju i dokumentovanju počinjenih krivičnih djela, identifikaciji i pronalasku izvršilaca”, saopšteno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh