Crna hronika

Jedna osoba ubijena, a druga ranjena u krvavom obračunu u Tuzli

U krvavom obračunu koji se večeras dogodio u tuzlanskom naselju Šićki Brod smrtno je stradala jedna osoba, dok je druga povrijeđena, potvrđeno je za Klix.ba.

Policija - Tuzlanski.ba

Iz Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona za naš portal su kazali da im je događaj prijavljen, istaknuvši da je jedna osoba preminula.

Kako su za “Klix” potvrdili iz Univerzitetskog kliničkog centra u Tuzli, muškarac inicijala R.R. u ovu zdravstvenu ustanovu dovezen je u beživotnom stanju, dok je kod R.S. evidentirana povreda hladnim oružjem u predjelu leđa i trenutno je dijagnostika u toku.

Uviđaj na mjestu događaja obavljaju policijski službenici, a iz Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona su istaknuli da će više detalja o ovom događaju imati u nedjelju ujutro.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh