Crna hronika

Automobilom “pokosio” pješake, žena preminula na mjestu, muškarac povrijeđen

Banjačanka Zora Dugonjić (57) preminula je sinoć u Univerzitetskom kliničkom centru RS-a u Banjoj Luci od posljedica teških povreda koje je zadobila u saobraćajnoj nesreći.

Policija bh. entiteta RS - Nezavisne.com

Nesreća se dogodila oko 17.20 dogodila u banjalučkom naselju Lauš,a udario ju je automobil marke “polo” kojim je upravljao Savo Kovačević (60) i to dok se pješke kretala.

Povrijeđen je i pješak Zvone Dugonjić (60), piše “Faktor“.

Iz PU Banja Luka danas je saopćeno da su njihovi pripadnici jučer obavili uviđaj na mjestu saobraćajne nesreće koja se dogodila u 17. 20 sati.

Učestvovali su S. K. sa putničkim automobilom marke “WV polo” i pješaci inicijala M. D. i Z. D. Od zadobijenih povreda, pješakinja M. D. je podlegla povredama, dok je Z. D. zadobio tjelesne povrede. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka – saopćeno je iz PU Banja Luka.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh