Crna hronika

Pucao na divlju svinju, pogodio lovca: Jedna osoba ranjena tokom lova kod Banjaluke

Banjalučka policija izvršila je kriminalističku obradu nad Stefanom Čajićem (19), a koji se sumnjiči da je počino krivično djelo izazivanje opšte opasnosti.

Policija RS - Nezavisne.com

Čajić se sumnjiči da je tokom lova u mjestu Bronzani Majdan kod Banjaluke, iz lovačke puške ranio Gorana Đuričića (48), kojem je nanesena prostrijelna rana ispod pazuha.

Nezvanično se saznaje da je Čajić u trenutku nesreće pucao na divlju svinju iz lovačke puške, a jedna kuglica sačme je pogodila Đuričića.

Iz PU Banjaluka je saopšteno da je slučaj prijavljen nadležnoj policijskoj stanici, te da je o svemu obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji se izjasnio da se po kompletiranju predmeta dostavi izvještaj protiv osumnjičenog prenosi “Mondo“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh