Crna hronika

Otac preminule dvadesetogodišnjakinje Amine Čajo: Nisam je ni zagrlio ni poljubio

Ove sedmice je preminula Amina Čajo (20), iz Kaknja. Nakon nekoliko dana, njen otac Adil Čajo smogao je snage ispričati za „Avaz“ šta se dogodilo i kako je preminula njegova kćerka.

Amina Čajo - Doznajemo.com

– Ogorčen sam na zdravstvo. Moje dijete je umrlo, nisam je ni zagrlio ni poljubio – kazao je kroz gorke suze u šokantnoj ispovijesti za „Avaz“ Adil Čajo.

Otkrio je kako su izgledali posljednji dani života njegove kćerke, te koje je ljekare i medicinske sestre morao buditi da pomognu njegovom djetetu.

– Posljednji put kada smo se čuli, osjetio sam da nikako nije dobro. Zaplitala je jezikom i samo mi je govorila da je žedna. Rekla mi je da je nikada nisu ni presvukli. Kasnije smo se ponovo čuli i bolje je zvučala. Sve je bilo uredu. Ujutro sam krenuo na posao, nisam imao mira i nazvao sam je. Nije mi se javila. Znao sam da nešto nije uredu. Pustim da prođe vremena, zovem je, nedostupna. Meni je samo kroz glavu prošlo „Nema moje Amine“ – ispričao je kroz suze Adil Čajo, piše “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh