Crna hronika

Objavljen snimak: Migrant u Tuzli udario staricu

Ove je srijede u naselju Sjenjak u Tuzli oko 14.45 sati zabilježen incident u kojem je učestvovao migrant, kako se nezvanično doznaje, porijeklom iz Alžira.

Migrant, napad na staricu - Screenshot

Naime, on je fizički povrijedio ženu inicijala F.A. (1955,) iz Tuzle nakon čega je prevezena u UKC Tuzla gdje joj je pružena pomoć.

Odmah nakon incidenta uslijedila je intervencija službenika PS Istok – PU Tuzla koji su lišili slobode nasilnika i o svemu obavijestili dežurnog tužioca Tužilaštva Tuzlanskog kantona.

“Nakon lišavanja slobode i migrant se također žalio na bolove zbog navodno tuča u kojima je učestvovao od radnije pa je i on upućen u UKC Tuzla na ljekarski pregled. Sve daljnje mjere i radnje u vezi ovog slučaja poduzet će OKP PU Tuzla u saradnji sa dežurnim tužiocem”, kazala je za “Tuzlanski.ba” glasnogovirnica Uprave policije MUP-a TK Amra Kapidžić.

Svjedoci su rekli da je migrant, prije nego što je udario ženu koja je prodavala povrće i druge prehrambene artikle, probleme pravio i zaposlenicima u obližnjem marketu.

Snimak možete pogledati “ovdje


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh