Crna hronika

Mladić (23) se objesio o dalekovod: Marija (23) ga ucjenjivala preko interneta na ovaj način

Mladi Bijeljinac Miloš N. (23) objesio se, navodno o stup dalekovoda, a njegova sugrađanka Marija M. (23) je privedena zbog sumnje da je od njega iznuđivala novac.

Vješanje - Ilustracija/Koreni.rs

M.M. iz Bijeljine je u periodu od osmog do desetog mjeseca 2020. godine u namjeri da sebi pribavi protivpravnu imovinsku korist, ozbiljnom prijetnjom predstavljajući se putem lažnog Instagram profila pod imenom B.K. iz Tuzle prinudila lice M.N. da joj u više navrata preda novac u iznosu od 500 KM i drugim apoenima u ukupnom iznosu od oko 10.000 KM – naveli su iz policije.

Dodali su da je, kao posljedica tih ozbiljno upućenih prijetnji nastupila smrt lica M.N. U pitanju je suicid vješanjem.

Doznajemo da se Marija predstavljala kao Beriz Kabilović!?

U toku je kriminalistička obrada nad licem M.M. u cilju utvrđivanja svih činjenica i prikupljanja dokaza, nakon čega slijedi izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini o počinjenom krivičnom djelu “Iznuda” iz člana 232. Krivičnog zakona Republike Srpske.

Marija M. je od avgusta do oktobra ove godine na Instagramu napravila lažni profil koji je glasio na kriminalca iz Tuzle. Nakon toga je ucjenjivala Miloša N. koji joj je u više navrata isplatio ukupno 10.000 maraka – otkrio je izvor “Srpskainfo” iz istrage. Policija je utvrdila da se Miloš N. koji je bio zaposlen kao čuvar u zatvoru, objesio zbog svakodnevnih prijetnji i ucjena. – U toku je kriminalistička obrada nad M.M. u cilju utvrđivanja svih činjenica i prikupljanja dokaza, nakon čega slijedi izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini o počinjenom krivičnom djelu iznuda – saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina, prenosi “Doznajemo“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh