Crna hronika

Utopio se muškarac koji je čamcem išao kući, mještani ogorčeni na lokalnu vlast

Mještani su ogorčeni, jer se radi o stanovniku zaseoka o kojem se godinama priča kako nemaju mosta koji bi bio osnovni pristupni put

Rijeka Vrbas - Fokus

U rijeci Vrbas u mjestu Donje Rekavice pronađeno je tijelo, a riječ je o licu čiji su inicijala N.B. iz Banje Luke, saopšteno je iz banjalučke Policijske uprave.

Iz Policijske uprave Banja Luka je saopšteno da im je sinoć u 20.05 sati prijavljeno da se u rijeci Vrbas u mjestu Donje Rekavice, zaselak Prosani, nalazi tijelo muškarca.

Dobro obaviješteni izvor izjavio je da se u Vrbasu utopio muškarac N.B. koji je čamcem pokušao prijeći rijeku koja je u visokom vodostaju.

Mještani su ogorčeni, jer se radi o stanovniku zaseoka o kojem se godinama priča kako nemaju mosta koji bi bio osnovni pristupni put.

“Ovo je velika sramota za sve, da čovjek u 21. vijeku nastrada, jer je čamcem morao da ide kući”, istakao je sagovornik “Srpskainfo“.

U toku je policijski uviđaj, a više detalja o okolnostima tragedije biće poznato kasnije.

Slijedi obavljanje uviđaja, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, kao i dežurni mrtvozornik.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh