Crna hronika

Horor u BiH: Iz lovačke puške ubio Zlatnog retrivera i Sibirskog haskija

Policijska stanica Bijeljina je u nedjelju 4. oktobra zaprimila je prijavu da je lice Ž.K. iz lovačke puške ubio psa rase Zlatni retriver i psa rase Sibirski haski.

Psi - Wikioedia

Po zaprimljenoj prijavi od oštećene osobe policijski službenici su izašli na mjesto događaja i potvrdili navode prijave. Izvršen je uviđaj, a kod Ž.R. pronađena i privremeno oduzeta lovačka puška za koju ne posjeduje dokumentaciju.

O svemu je obavješten nadležni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini. Nakon kompletiranja i dokumetovanja predmeta protiv lica Ž.K. slijedi izvještaj tužilaštvu zbog počinjenih krivičnih djela “Mučenje i ubijanje životinja” i “Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili ekslozivnih materija”, prenosi “Radiosarajevo“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh