Crna hronika

Druga strana priče: Porodica Brkić tvrdi da su njih pretukli članovi porodice Eldina Buljine

Eldin Buljina (20), mladić iz Mostara koji je prošle sedmice brutalno pretučen, dao je opširan iskaz istražiteljima.

Safet Brkić - Crna-hronika.info

Buljina je po sjećanju ispričao ko ga ja napao i tukao. Sjetio se i ko je potrčao za njim. U međuvremenu Brkići su dali svoj iskaz policijskim službenicima.

Cijeli slučaj dobit će i svoj sudski epiloga. Druga strana priče je malo drugačija. Portal “Crna-Hronika” donosi vam ispovijest porodice Brkić, koja je ispričala svoju stranu priče.

Želimo da ispričamo drugu stranu cijele priče. Vrši se medijski linč na porodicu Brkić zbog nečega što nisu uradili. Otprilike prije 2 mjeseca, Eldin Buljina i njegova dvojica braće napala su Safeta Brkića. Namamili su ga razgovorom u vezi imovine. Napali ga i premlatili. Policija je sve zabilježila i cijeli slučaj se nalazi na Sudu BiH.” – ispričali su za portal “Crna-Hronika” članovi porodice Brkić.

Taj isti Buljina se ponašao bahato, udarao Safeta gdje god je stigao. Jadni Saget zadobio je povrede glave i leđa. Njih trojica protiv samog Safeta. Kukavički. Eldin je i prije napadao ljude po selu, prijetio, psovao i onda neko pretuče Eldina Buljinu i onda je porodica Brkić kriva? Članovi porodice Brkić tvrde da oni nisu to uradili. Eldin Buljina i njegova braća su čak maltretirala i rođenog oca. Tjerali su ga ga spava u garaži sopstvene kuće. Sve po nalazu majke!” – ispričali su za portal “Crna-Hronika” članovi porodice Brkić.

Pogledajte kako su pretukli Safeta Brkića.

Cijeli slučaj dobit će svoj sudski epilog.

Pogledajte kako je pretučen Eldin Buljina.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh