Crna hronika

Državljanin BiH uhapšen zbog ubistva Ljiljane Simić

Zbog sumnje da je saučesnik u tom zločinu, policija je jučer uhapsila državljanina BiH Radomira Delića, nastanjenog u Herceg Novom

Ljiljana Simiić - Fokus

Za osumnjičenim za ubistvo Ljiljane Simić, kanadske državljanke čije je beživotno tijelo pronađeno prije dve noći u hercegnovskom selu Mokrine, policija i dalje traga, a prema pisanju lokalnih medija on je pobjegao u Foču.

Novljanin Zoran Marić (47) osumnjičen je da je ubio Ljiljanu Simić (54), a potom prodao njen automobil i trošio novac sa njene viza kartice.

Zbog sumnje da je saučesnik u tom zločinu, policija je jučer uhapsila državljanina BiH Radomira Delića, nastanjenog u Herceg Novom.

Marić je višestruki povratnik u izvršenju krivičnih djela, a hapšen je prije dva mjeseca.

Beživotno tijelo Ljiljane Simić pronađeno je prije dve noći u hercegnovskom selu Mokrine. Njen nestanak 6. septembra policiji je prijavila porodica, nakon što se nije ukrcala u avion kojim je trebalo da odleti za Kanadu.

Uprava policije nije se zvanično oglašavala, ali su nezvanično kazali da sa “velikim stepenom vjerovatnoće” mogu reći da je beživotno tijelo pronađeno u Mokrinama – osoba nestala u Kotoru. Ona je poslednji put viđena 5. septembra u Kotoru.

Njen bivši suprug, Vladimir Krstanović, rekao je da ih je kotorska policija u petak obavijestila da su “za petama osobama koje sumnjiče za kidnapovanje Ljiljane”, ali i da su im nagovijestili da se “spreme za najgore”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh