Crna hronika

Šokantna scena u Sarajevu: Cura iz radnje na Baščaršiji otrčala za lopovom i savladala ga

Zaista nesvakidašnja i šokantna scena desila se jučer nešto prije 13 sati u protein shopu Muscle Freak na Baščaršiji u Sarajevu!

Lopov - Screenshot

Gospodin Mirvad Zenuni napisao je u opisu videa kojeg možete pogledati ispod šta se desilo:

– Upozorenje svima koji imate trgovine koje su izložene napadima kradljivaca. Prenosimo vam naše današnje iskustvo i našeg heroja dana. Danas je jedan bosanski Rom, koji je glumio migranta iskoristio trenutak kada je uposlenica Muscle Freak shopa na Baščaršiji bila odsutna od radnog pulta na trenutak, otvorio kasu i ukrao određenu količinu novca. Zahvaljujući fizičkoj spremnosti naše uposlenice, koja je trčala za njim, savladala ga i zadržala do dolaska policije, isti je procesuiran u policijskoj stanici, a novac vraćen, prenosi “Doznajemo“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh