Crna hronika

Nove informacije o nestaloj 13-godišnjoj Ajiši Mazić

Pojavile su se nove uznemirujuće informacije.

Ajiša Mazić - Facebook

Nakon što je nestala djevojčica jučer u gradu Živinice u BiH! Pojavile su se nove uznemirujuće informacije, piše “Doznajemo“.

Naime, iako su se svi nadali da će potraga brzo biti okončana sretno, niti jutros od curice nema niti traga niti glasa. Navodno sinoć kasno viđena je da stopira, ali to je neslužbena informacija.

Podsjetimo, u ponedjeljak ujutro u Živinicama je nestala je 13-godišnja Ajiša Mazić. Ona ja je nestala oko 7 sati nakon što je otpratila svog brata u Drugu osnovnu školu u Živinicama i više se nije vratila kući.

Sestra djevojčice je navela da se brat vratio iz škole, ali da djevojčice još uvijek nema i da se za njom tragalo cijeli dan, te je istakla da je Ajiša u trenutku nestanka imala crne farmerke i plavu duksericu.

U nekim komentarima na Internetu navodi se da je riječ o porodici koja je i inače u socijalnoj potrebi.

Za sve informacije kontaktirajte policiju ili porodicu na broj: 0603156608.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh