Crna hronika

Muškarac teško povrijeđen na Ilidži: Napadač ga udario nogom u sljepoočnicu, te još dvaput čekićem u glavu

Muškarac inicijala A. A. (1972.) zadobio je teške povrede glave sinoć na Ilidži, nakon što ga je, prema njegovom iskazu, napao A. P. (1991.)

Policija FBiH - RadioSarajevo.ba

Policija je o incidentu koji se dogodio u ulici Dr. Silvane Rizvanbegović obaviještena u 19:30 sati. Intervenisala je i Hitna pomoć, koja je povrijeđenom pružila prvu pomoć, a potom ga prevezla do KUM-a bolnice Koševo, te poslije do Neurohirurške klinike, gdje su mu konstatovane teške povrede glave.

Napadnuti muškarac je policajcima ispričao da ga je A. P. najprije udario nogom u sljepoočnicu, a potom ga još dva puta udario čekićem u glavu, te pobjegao prije dolaska policije. Obaviješten je nadležni tužilac, dok policija radi na dokumentovanju ovog krivičnog djela i traga za počiniocem, saopćio je MUP KS.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh