Crna hronika

BOLNI OPROŠTAJ OD BRATA HAJRUDINA I BRATIĆA ADISA, NEMA GA NA KAFU, NEMA IH, A MAJKA PITA KAKO SU JOJ SINOVI

Hajrudin Duraković (66) i njegov sin Adis (42), iz Bugojna, umrli su u razmaku od tri dana od posljedica zaraze koronavirusom.

Bugojno. harem - Facebook

Nakon što je sahranio brata Hajrudina i bratića Adisa, Kemal Duraković se oprostio od svojih najmilijih emotivnom porukom na svom Facebook profilu. Ovo je poruka koja je rasplakala mnoge na društvenim mrežama.

Ono što je još tužnije jeste da majka preminulog Adisa, a supruga Hajrudina, trenutno boravi u bugojanskoj bolnici i ne zna da joj je sin Adis preminuo, a drugi sin Haris na granici života i smrti. Kako kaže Kemal Duraković, smogao je snage saopćiti da joj je suprug Hajrudin preminuo, prenosi “Hayat”.

Na kraju poruke Duraković se zahvalio i saopćio da u njihovoj porodici više nema niko zaražen koronavirusom. Poručio je svima da se čuvaju jer je korona bliže nego što mislimo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh