Crna hronika

Mostar: Djevojka se pokušala baciti s mosta, građani je spasili

Mladu djevojku koja je u Mostaru pokušala izvršiti samoubistvo skokom s mosta, spasili su građani.

Dom zdravlja Mostar - Hayat.ba

”Djevojka D.M. (1998. godište) pokušala je samoubojstvo s tzv. novog mosta. Građani su je spasili te pozvali policiju i hitnu pomoć. Djevojka je odvezena na Kliniku za psihijatriju”, rečeno je za “Bljesak” iz MUP-a HNK.

Jedan očevidac, koji je pozvao policiju, je opisao ovaj nemili događaj na svom Facebook profilu. Očevidac je u šetnji sa susjedom uočio djevojku koja trči makadamom i plače.

On i komšija su je upitali u čemu je problem, na što je ona odgovorila “dosta je više bilo” i počela trčat putem prema novom mostu. Djevojka je bacila sandale s mosta, te se nakon trećeg puta uspjela popeti na ogradu, a građani koji su bili u blizini su je uhvatili. Nakon toga, uskoro su stigli policija i hitna.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh