Crna hronika

Pekar u Tuzli zapalio skupi automobil zelenašu? Nije više mogao da izdrži, posudio je 20.000

Nezvanično se doznaje da je Š.N. zapalio navedeni automobil osobi koja je od ranije poznata policiji…

Pekar u Tuzli zapalio skupi automobil zelenašu - Crna-hronika.info

Niz je paljevina skupocijenih automobila u Bosni i Hercegovini, a portal “Crna-Hronika” donio je kontroverzne informacije o paljevini skupocijenog vozila Audi Q8 u Tuzli prije 20 dana, u naselju Zlokovac Grada Soli.

Navodno, razlog paljevine je reketiranje. Nezvanično se doznaje da je Š.N. zapalio navedeni automobil osobi koja je od ranije poznata policiji, tačnije D.Dž. iz Sarajeva odnosno D.K. iz Tuzle. U pitanju su, navodno, muzičar i vlasnik kluba.

Š.N. tačnije pekar, izvršio je paljenje automobila jer nije mogao izdržati reketiranje od gospodina D.K. Prvo se zadužio 20.00 0KM da bi dug narastao preko 100.000 KM. Pekar nije mogao više plaćati, već je stvari uzeo u svoje ruke” – izjavio je izvor spomenutog portala.

Reketirali su ga mjesecima, uzimali mu djeci ispred usta. Čovjek je prijavljivao, niko ništa i na kraju uzeo sam sebe da zaštiti….


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh