Crna hronika

U Travniku silovane dvije maloljetnice, policija uhapsila 16-godišnjaka

Nezapamćen slučaj silovanja u Bosni i Hercegovini zabilježen je protekle noći u Travniku kada je 16-godišnjak silovao djevojčice od 10 i 11 godina, a slučaj je protekle noći prijavljen travničkoj policiji.

Policija FBiH - Depo.ba

Glasnogovornik Ministarstva unutrašnjih poslova Srednobosanskog kantona Hasan Hodžić za Klix.ba je kazao da je Policijska stanica Travnik u toku protekle noći zabilježila dvije prijave silovanja maloljetnih djevojčica od nepoznatog počionioca.

“Brzom reakcijom policije pronađen je maloljetnik koji se sumnjiči za navedena krivična djela te je predat u nadležnost Tužilaštva Srednjobosanskog kantona na dalje postupanje”, kazao je Hodžić.

Ovo je nezapamćen slučaj silovanja u Bosni i Hercegovini, a građani Travnika od jutros su u šoku nakon saznanja o ovom monstruoznom činu 16-godišnjaka.

Više informacija bit će poznato u toku dana iz Tužilaštva SBK, a detaljnim pregledom u travničkoj bolnici utvrđena je tačnost prijave.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh