Crna hronika

Nezapamćen slučaj: Mladić ispred butika ukrao lutku s odjećom

Nakon što je odlučio koja majica i pantalone mu se dopadaju, mladić je uzeo lutku i sa njom otrčao niz ulicu

Krađa- Facebook

Nezapamćen slučaj krađe desio se u srijedu oko 20 sati i 30 minuta u banjalučkom naselju Lauš. Jedan mladić je nakon kratkog razgledanja robe ukrao lutku sa garderobom ispred jednog butika. Koliko je čitava situacija i komična potvrđuje snimak nadzorne kamere koji je objavio ovaj butik na svojoj Facebook stranici.

Nakon što je odlučio koja majica i pantalone mu se dopadaju, mladić je uzeo lutku i sa njom otrčao niz ulicu.

– Kod osumnjičenog su pronađeni i oduzeti ukradeni predmeti. Za navedeno lice postoje osnovi sumnje da je počinio više krivičnih dijela na području Banja Luke i Prijedora, a aktivnosti u okviru ovog predmeta i dalje se nastavljaju – navodi se u saopćenju iz Policijske uprave Banja Luka, prenosi “Avaz“.

How to Share With Just Friends

How to share with just friends.

Posted by Facebook on Friday, December 5, 2014



NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh