Crna hronika

Jeziva ispovijest kćerke koja je našla mrtvog oca i tetku: Počela je vrištati kad je ovo vidjela, ovo će je proganjati dok je živa

Muškarac koji se juče ubio u Dupljaji, selu kod Bele Crkve, a prethodno nožem usmrtio svoju partnerku, inače sestru njegove pokojne žene, poslije zločina nad ljubavnicom Katicom. T. pozvao je telefonom kćerku.

Anđelko F. je juče oko podneva pozvao ćerku, a na telefon se javio njen muž. Anđelko F. rekao je zetu tada da je “napravio glupost”. Pošto je više puta govorio da će se ubiti, porodica ga nije shvatila ozbiljno. Do njegove kuće, ćerka i zet su došli tek oko 17 sati i tada zatekli stravičan prizor. Žena je bila u kući, u lokvi krvi. U početku nisu mogli da nađu oca i tasta.

Šokirani prizorom, pozvali su policiju koja je odmah došla na lice mjesta. Pretražili su kuću i dvorište i u radionici u dvorištu kuće pronašli i Anđelkovo tijelo. Muškarac se, nakon što je ubio partnerku Katicu T. objesio.

– Policija je pronašla i oproštajno pismo i dala ga njegovoj ćerki da bi prepoznala rukopis. Ona je rekla da je pismo napisao njen otac. Rekla je da nije pročitala šta je sve pisalo u pismu, ali da je on napisao da su zajedno odlučili da to urade, jer nisu mogli javno da budu zajedno – ispričale su za Blic komšije nesrećne porodice.

Anđelkova ćerka je rekla da nije znala da je njen otac u vezi sa bivšom svastikom.

Bio je dobar, niko ne bi pomislio da može da uradi ovako nešto
Mještani kažu da ne znaju kada je Katica došla u njegovu kuću u Dupljaji budući da je inače s porodicom živjela u Kaluđerici.

Međutim, jedan od komšija rekao da je vidio da je Anđelko Katicu dovezao oko 11 sati juče. Sat vremena kasnije pozvao je kćerku i nagovijestio da je uradio nešto strašno.

Komšije kažu da nisu očekivale da bi Anđelko mogao da počini ovakav zločin.

– Bio je dobar, vrijedan i radan čovek. Pošten. Nikad niko ne bi pomislio da može da uradi ovako nešto – rekle su komšije.

Prema nezvaničnim informacijama, Anđelko i Katica u vezi su bili već neko vrijeme, ali su to uglavnom skrivali jer, navodno, porodica to nije mogla da prihvati.

U porodičnoj kući Filipovića juče su polako počeli da se okupljaju članovi familije, komšije. Anđelkove ćerke Tanja i Tamara pod velikim su stresom.

– Došla sam da obiđem tatu koji je živeo sam već četiri godine poslije smrti naše majke Slađane – priča Tamara Filipović,prenose Novosti.

– Ušla sam u kuću i u sobi svu u krvi zatekla beživotno tijelo tetka Katice. Počela sam da vrištim i da dozivam tatu. Međutim, on se nije javljao, a ja ni slutila nisam šta se u stvari dogodilo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh