Crna hronika

Ubio svastiku, pa se objesio, ovo je kuća u kojoj se danas desio stravičan zločin: Kćerka ubice ugledala strašnu scenu

Beživotna tijela T. K. (61) koja je zaklana nožem i A. F. (65) koji se danas popodne objesio u kući u selu Dupljaja kod Bele Crkve, zatekla je kćerka ubice i samoubice.

Nesrećna žena bila je šokirana kada je vidjela oca koji je sebi oduzeo život. Dodatni šok uslijedio je kada je ugledala beživotno tijelo tetke, rođene sestre njene pokojne majke.

Tetka T.K. je, prema prvim informacijama iz istrage, bila u emotivnoj vezi sa bivšim zetom.

Po nalogu Višeg javnog tužilastva u Pančevu obavljen je uviđaj. U sobi je pronađeno oproštajno pismo koje je navodno A. F. pisao u ime svoje bivše svastike i potonje partnerke. U pismu je navedeno da su se oni zajedno odlučili na tragičan čin.

Navodno, njih dvoje su se više puta viđali u Beogradu, Pančevu i Dupljaji, ali nisu smjeli da objelodane emotivnu vezu zbog familije,piše Espreso.

Tužilastvo je naložilo obdukciju oba tijela. Istraga je u toku.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh