Crna hronika

Teška nesreća kod Maslenice: Poginule dvije curice, s tatom i sestrom išle s kupanja

Sinoćse kod Maslenice dogodila teška prometna nesreća s poginulim osobama, javila je zadarska policija.

nesreća,index

Nesreća se dogodila oko 20:30 na državnoj cesti D-54 Maslenica – Zaton Obrovački, a sudarila su se dva automobila.

U nesreći su poginule dvije osobe, potvrđeno je Indexu.

Poginule dvije curice, tata ih je vozio s kupanja. On i treća djevojčica su s teškim ozljedama prebačeni u bolnicu

Kako neslužbeno doznaje Zadarski.hr, poginule su dvije djevojčice iz Gračaca u dobi od 9 i 5 godina, a njihov otac i još jedna djevojčica, sestra preminulih curica, hitno su s teškim ozljedama prevezeni u zadarsku opću bolnicu.

Otac i djevojčica koji su sudjelovali u teškoj prometnoj nesreći kod Maslenice nisu životno ugroženi. Oboje su zadobili teške tjelesne ozljede, ali su za sada stabilno, potvrdio je zamjenik ravnatelja OB Zadar dr. Edi Karuc.U drugom osobnom automobilu zagrebačkih registarskih oznaka koji je sudjelovao u nesreći bili su vozač i suvozačica, ali oni su prošli bez ozljeda.

Policija i državni odvjetnik još uvijek istražuju okolnosti tragičnog događaja, no, kako javlja Zadarski, prve informacije govore da otac koji je vozio djecu s kupanja vjerojatno nije skrivio nesreću. HRT pak javlja da su stradale curice bile u osobnom vozilu koje se sa sporedne ceste uključivalo na glavnu kada je na njega naletjelo drugo vozilo.

Na mjestu nesreće obavlja se očevid, a tamo su i policija i druge nadležne službe.

Očevidom rukovodi zamjenik županijskog državnog odvjetnika.

Promet državnom cestom je obustavljen i odvija se obilazno, a na mjestu nesreće je u tijeku očevid kojim rukovodi županijski državni odvjetnik,piše Index


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh