Crna hronika

Morski pas napao ženu, njen suprug ga udarao dok je nije pustio

Stručnjaci vjeruju da je nesretnu ženu napao mladi veliki bijeli morski pas veličine do tri metra.

Bijeli morski pas - Screenshot

Čovjek u Australiji skočio je sa svoje daske sa surfanje na morskog psa koji je napao njegovu ženu te ga je nekoliko puta udario dok je nije pustio, javlja BBC.

Morski pas napao ženu dok je surfala

Chantelle Doyle (35) surfala je na plaži Shelly u Port Macquarieju u Novom Južnom Walesu kad ju je napao morski pas. Njen suprug je potom počeo udarati morskog psa dok je nije pustio te je potom odveo suprugu na obalu. Ondje su joj slučajni prolaznici pružili prvu pomoć. Doyle je potom s teškim ozljedama desne noge odvedena u bolnicu.

Službe za spašavanje pohvalile supruga zbog brze reakcije

Stručnjaci vjeruju da je nesretnu ženu napao mladi veliki bijeli morski pas veličine do tri metra. A iz službe za spašavanje pohvalili su njenog supruga Marka Rapleyja zbog brze reakcije, prenosi “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh