Crna hronika

U Zenici ponovo odjekivali rafali, jedna osoba ranjena

Sinoć oko 23 sata došlo je do pucnjave i u naselju Babina rijeka – potvrdila je Feni portparolka Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona Aldina Alić

Policija Zenica- Fokus

Zenička policija je sinoć oko 20 sati uhapsila osobu inicijala H. H., koji se sumnjiči da je preksinoć u naselju Jalija ranio J. H., a koji je naknadno podlegao u Kantonalnoj bolnici Zenica od zadobijenih rana.

Sinoć oko 23 sata došlo je do pucnjave i u naselju Babina rijeka – potvrdila je Feni portparolka Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona Aldina Alić.

Nezvanično, očevici tvrde da ispaljeno više metaka, odnosno rafalna paljba.

-Došlo je do upotrebe vatrenog oružja, kojom je prilikom lakše tjelesne povrede zadobilo lice Č. H. iz Zenice, koje se nalazi u pritvorskim prostorijama. Ukupno je dvoje lica zadobilo lakše povrede, a u pritvorske jedinice privedeno je pet lica koja se dovode u vezu s tim događajem – navodi Alić.

Č. H. je ranjen u predjelu donjih ekstremiteta.

Dodaje da se u oba slučaja nastavlja istraga.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh