Crna hronika

Užas u Trogiru: Nakon verbalnog sukoba, mladić djevojci iz BiH slomio ruku

U 4,50 sati na Obali bana Berislavića 24-godišnjak je zajedno s 30-godišnjim njemačkim državljaninom počeo verbalni sukob s 24-godišnjom bosanskom državljankom.

Policija - Ilustracija / Nezavisne.com

Trogirska policija ovoga je vikenda intervenirala zbog tučnjave mlađih osoba. Kako je u ponedjeljak saopštila PU splitsko-dalmatinska, u nedjelju je u Trogiru uhapšen 24-godišnjak koji je državljanki Bosne i Hercegovine (24) slomio ruku.

U 4,50 sati na Obali bana Berislavića 24-godišnjak je zajedno s 30-godišnjim njemačkim državljaninom počeo verbalni sukob s 24-godišnjom bosanskom državljankom nakon čega je djevojku gurnuo, a ona je pri padu slomila ruku.

U policiji napominju da je protiv 24-godišnjaka zbog nanošenje teške povrede podnesena krivična prijava državnom odvjetništvu, a zbog remećenja javnog reda i mira, protiv njemačkog državljanina podnesen je optužni prijedlog općinskom prekršajnom sudu, prenosi “Depo“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh