Crna hronika

Mještani o napadu u Laktašima: Kćerka gledala kako joj pali majku

Nakon svađe sa nevjenčanom ženom M. M., njen četrdesettrogodišnji muž ju je pratio automobilom a zatim pokraj ceste u Mrčevcima kod Laktaša polio benzinom i zapalio.

Policija - Ekapija.com

Kako su za “Nezavisne” rekli ogorčeni mještani, ovoj drami je prisutvovala njena kćerka, a sve se desilo juče ujutro.

“Suprug ju je juče pozvao telefonom i zaprijetio da će zapaliti kuću njene majke u ovom selu. Ona je izašla sa posla kako bi spriječila da joj zapali kuću, ali kada je tamo stigla, on je nju sačekao” rekli su nam mještani.

Kako kažu najprije je ženu koja je bila sa svojom kćerkom, pokušao nagovoriti da uđe u automobil što je ona odbila i sa kćerkom krenula pješke.

“Pratio ih je autom i prijetio te zvao da uđe u auto. Kasnije smo čuli da ju je kod trafostanice posuo benzinom i zapalio. Valjda ju je pokušao ugurati i u auto”, ispričali su mještani,pišu Nezavisne

Nesrećna žena sa opekotinama prevezena je u UKC RS.

Nezvanično, suprug je od ranije poznat policiji po nasilničkom ponašanju.

Mještani kažu da ovaj par inače ne živi u Mrčevcima već u Kukuljama, ali se tu nalazi kuća njene majke, koja živi u inostranstvu, a za majčinu kuću joj je prijetio da će zapaliti.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh